Poszukuję.

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Qwer123
Się Odezwał

Poszukuję.

Post autor: Qwer123 »

Witajcie forumowicze! Jestem kolekcjonerką płyt DvD i na komputery. Szukałam tzw. Big Box z Reksi czyli tych, które były jako pierwsze, premierowe (z tego co się orientuję). Szukając natrafiłam na to forum, i zrobiłam konto na szybko, żeby móc o tym napisać. Jeśli ktoś może odsprzedać lub znalazł (np. Na allegro) to proszę napisać tu. Szukam WSZYSTKICH pięciu części, zależy mi najbardziej na tym z czarodziejami i piątej. Dziękuję, pozdrawiam i miłego dnia lub miłej nocy. :)
Szukam big boxów z Reksiem. Masz do odsprzedania?? Napisz plosie :(
Awatar użytkownika
Kari Mata Hari <3
Roz-kreca się

Re: Poszukuję.

Post autor: Kari Mata Hari <3 »

Witaj!! Niestety przeszukałam allegro i archiwum oraz olx i nie ma big boxów. Pozostaje poszukać, kogoś by odsprzedał lub czekać na allegro/olx. Tylę mogę pomóc w tym temacie.

Pozdrawiam
Kari Mata Hari <3
Eluwina
Awatar użytkownika
Qwer123
Się Odezwał

Post autor: Qwer123 »

Uwaga. Znalazłam ofertę na allegro z grą „Reksio i cZarodzieje”,ale nie wiem czy to ta z big box. Wysyłam link:

https://allegro.pl/oferta/reksio-i-czar ... 8957881168
Szukam big boxów z Reksiem. Masz do odsprzedania?? Napisz plosie :(
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Otóż to nie jest bigbox.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
ODPOWIEDZ