Premiera

Najbardziej absurdalna wyprawa jaką kiedykolwiek widziałeś!
Zablokowany
Awatar użytkownika
dansty
Roz-kreca się
Kontakt:

Premiera

Post autor: dansty »

Reksiopedia podaje, że gra będzie miała premierę w przyszłym roku. Ktoś posiada jakieś bliższe informacje?

Obrazek
Rocznik '98, a więc idealnie dostrojony do bycia fanem Reksia.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Re: Premiera

Post autor: AdamMag »

Niestety, o premierze Freak Files wiadomo jeszcze mniej niż o Mieście Sekretów 2.
Pierwszym przekroczonym terminem w produkcji CoS2 był chyba grudzień 2011, a prace nad FF miały się rozpocząć zaraz po zakończeniu tej gry. Ale...
Jak wiadomo na razie wyszedł tylko jeden epizod, nie wiadomo kiedy ma wyjść drugi (plotki mówią, że jeszcze w tym roku). W sumie mają być cztery epizody.
W tym tempie rozpoczęcia prac nad Freak Files możemy się spodziewać w okolicach 2020 roku :(
Jednak to też zależy od tego, czy Miasto Sekretów 2 będzie na tyle dochodowe, że stać ich będzie na kolejną grę.

Pozostaje zatem czekanie.
Obrazek
Awatar użytkownika
dansty
Roz-kreca się
Kontakt:

Re: Premiera

Post autor: dansty »

No cóż, mam nadzieję, że produkcja koniec końców zostanie wydana. Zainteresowałem się nią dopiero niedawno, więc nie mam wobec niej jeszcze zbyt dużych oczekiwań, ale i tak mam ochotę zobaczyć, co wymyślą twórcy. Zapowiedzi wyglądają interesującą, więc jestem dobrej myśli.

Z drugiej strony - nie jest tak źle. Może zdążę przeczytać "Autostopem przez Galaktykę", bo podobno do tej książki ma nawiązywać gra.
Rocznik '98, a więc idealnie dostrojony do bycia fanem Reksia.
Zablokowany

Wróć do „Freak Files”