MałyProblem

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Parnassus
Bywalec Nory

MałyProblem

Post autor: Parnassus »

Hej!
Mam mały problem z przejściem 2 ataku drobiu (zaraz po powrocie od Spielmaustera). Mam okropnie tandetna myszkę, a na touchpadzie sie nie da. Czy mielibyście dla mnie save zaraz po przejściu, ub jakieś dobre rady? Okropnie frustrujące to jest.
Spoiler:
Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Re: MałyProblem

Post autor: Kacper98 »

Hej!
Miałem ten sam okropny problem, kiedy to zachciało mi się niedawno pograć w RIC. Osobiście nie użyłem ani jednego save'a (?), a udało mi się znaleźć jakiś inny (dosyć dziwny) sposób przejścia murów. Może wydawać się on na początku nieco dziwny i tandetny, aczkolwiek mi akurat działał (i to za każdym razem, a wydawać by się mogło, że jest on przypadkiem). Za którymś tam razem, kiedy już się wkurzyłem oraz zniechęciłem co do tej gry (przez ten problem) przez przypadek przełączyłem RIC do paska narzędzi. Kiedy ponownie uruchomiłem tą grę (a przynajmniej, włączyłem z tamtego paska) myszka przestała się wieszać podczas kręcenia czarów oraz ogólnie jej działanie w grze zmieniło się na dobre. Wiem, to dziwne, ale mi pomagało. Kiedy przechodziłem mury za każdym razem wykorzystywałem ten dziwny sposób, po którym myszka nie przycinała się w grze. Niestety, w moim przypadku zaraz po takim użyciu trzeba było włączać grę od nowa, bo były z nią rożne problemy. Ale sam fakt, że chwilowo myszka działała dobrze, zachęcał mnie do stosowania tego sposobu. I nie daję tutaj jakichś 100% gwarancji, że to zadziała - może tylko mnie napotkało takie szczęście. Ale zawsze warto próbować, bo być może, będzie to strzał w dziesiątkę. Tak więc, życzę powodzenia.

PS: Wszelkie pytania dotyczące gier należy pisać w temacie ''Centrum Pomocy''.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Łap link do sztuczki którą wstawił Pawel96: :D Lub jeżeli nie chcesz, aby było nazbyt łatwo zainstaluj ułatwienie do Czarodziejów z tej strony Zgodnie z tym co powiedział przedmówca: takie sprawy do Centrum pomocy
Obrazek
Awatar użytkownika
Parnassus
Bywalec Nory

Post autor: Parnassus »

Dzieki wielkie za pomoc i sorka. :wink:
Spoiler:
Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”