Śmieszne wydarzenia ze szkoły

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Sniff pisze:U mnie taki Arek do siostry: "Czy siostra myje włosy?", albo "Czy siostra mogłaby pracować w sklepie spożywczym?". Tak się z tego hahaliśmy :P, nie wiem czy Was rozśmieszy ale looz =P.

E tam! My na lekcjach robimy sobie brechty z naszej pani od anglika!
I tak ja mówie:
Dzieńdobry!Ale sobie pani rozwaliła fona,jak przejdzie pani do Play będzie lepiej!
Albo taka dziewczyna z naszej klasy się pyta Co było zadane?
A mój kolega Emil mówi Gów...o !!!! Ale się brechtaliśmy!
Codzienie dostajemy uwagi!
Nawet mówimy
Wstawi nam pani uwagi? Albo ja chcę pałe!
Albo możemy przez całą lekcje gadać prze pani! A pani pyta się Co znowu? my na to gów...o !!!!!!!!!!!! Mówie wam ale to są brechty! I jeszcze czasami ganiamy się po klasie.Albo uciekamy z lekcji i wchodzimy po 15 minutach lekcji a potem pani wygania nas z klasy za spóznienie i nie musimy być na lekcji (Ten sposób zawsze działa!) .
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Funciek
Starszy Norman

Post autor: Funciek »

atin5555 pisze:
Sniff pisze:U mnie taki Arek do siostry: "Czy siostra myje włosy?", albo "Czy siostra mogłaby pracować w sklepie spożywczym?". Tak się z tego hahaliśmy :P, nie wiem czy Was rozśmieszy ale looz =P.
Albo uciekamy z lekcji i wchodzimy po 15 minutach lekcji a potem pani wygania nas z klasy za spóznienie i nie musimy być na lekcji (Ten sposób zawsze działa!) .
Ja kiedyś przyszedłem na lekcję 5 minut przed dzwonkiem i nawet spóźnienia nie miałem wpisanego.

Skąd ja to znam? ;) /M.
Obrazek
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

My na Zielonej Szkole w pierwszym dniu dojechaliśmy i jedliśmy po raz pierwszy posiłek na stołówce. i Taki Daniel zwymiotował na plecak. :twisted:
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
MagicOfBudyn
Roz-krecony

Post autor: MagicOfBudyn »

U nas jak przerabialiśmy lekturę pani zapytała się Moniki
- Jaka jest stolica Włoch?
- Yyyyyy... Warszawa?
Śmiech klasy.
- A jaka jest stolica Polski?
- Yyyyyyy... Polska?
Chciałem przypomnieć, że było to w 3 klasie.
Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn.
Awatar użytkownika
lisek hytrusek
Roz-kreca się

Post autor: lisek hytrusek »

Na lekcji anglika:

Pani sprawdza obecność:

Patryk Lewczuk- mówię presencs.

Maciek Łukaszuk-mówi prezent :P :P :P

Albo na tej samej lekcji: Kolega mówi "budyń" a cała klasa w śmiech :lol: :lol: :lol:
Myju, myju, chlastu, chlastu, chlastu, nie mam rączek jedenastu.
Awatar użytkownika
Frog98
Działacz Podziemia

Post autor: Frog98 »

Czy to ostatnie to nawiązanie do "Przygód Timmy'ego"?
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

My otwieramy podręczniki do plastyki pod tytułem: do dzieła! A Kacper mówi: Do dzieła. Pani: Minus
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

A u nas pani napisała:

nie mądre
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

W V klasie pani się pyta Natalki:

- Jaka jest stolica Polski?

- Yyy... Kraków!
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Nauczycielka geografi: Arktyka to obszar obejmujący północne koło pobiegunowe, a Antarktyka południowe (bla,bla,bla...). Na Antarktydzie mieszkają wyłącznie pingwiny, i to tylko na obrzeżach.
Uczeń: I jest tam zimno!
Brechtaliśmy się przez resztę lekcji-tego tylko zabrakło w wykładzie nauczycielki... :lol:
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

jak byliśmy na wycieczce to:ja:ale supeeerrr będzie.kolega:ale źleeeee będzie.ja:czy na pewno:kolega: nie. najlepiej będzie jak nie będzie źle :lol: :lol: .
wróciłem
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Z twojego postu nic nie zrozumiałem, i co w tym śmiesznego?

U mnie za to hitem stała się tak zwana pszczółka, czyli przy mówieniu pszczółka, to wymawiają ''psssscccccółka'' i plują przy tym.

Ostatnio na przyrodzie, to mój kumpel dostał 1 i będzie miał niższą ocenę na półrocze. Tak się wkurzył że z drugiego końca klasy rzucił nożyczkami w tablice i na niej rysę zrobili.

Za to w innej klasie, nauczycielka przyrody pokazała że ma słabą pamieć. Kazała jednemu uczniowi wstać i w tym momencie do klasy wszedł inny nauczyciel i chwilę porozmawiał z nauczycielką przyrody, po czym wyszedł. Przyrodniczka niemal natychmiast do ucznia, który miał wstać ''A tobie kto pozwolił wstać? Siadaj natychmiast! Masz uwagę!''. Naprawdę, trzeba przy niej uważać.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

"A lubis psccccółki?" :) U nas popularna jest odzywka "Łeb masz jak..." np. na technice nauczyciel pokazuje na figurę i mówi: "To nie jest prostokąt. Co to jest? To jest walec." Ktoś z tyłu: "Łeb masz jak walec..." :lol: Przed kartkówką z angielskiego: "A głowa jak jest, bo zapomniałem? Head?" - "Łeb masz jak head" i inne.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Dzisiaj to Norbert z mojej klasy tekst tygodnia walnął. Byliśmy w szatni koło sali gimnastycznej i w niej śmierdziało. Norbert nie jest zbyt lubiany, więc zaczęli mu dokuczać że to od niego śmierdzi. I jeden mówi ''Norbert, umyj się!'', a Norbert ''Po co?'' :lol: . Cały WF się z tego śmialiśmy.
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ha,ha!śmieszne!
wróciłem
ODPOWIEDZ