Felix, Net i Nika

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Felix, Net i Nika

Post autor: Izzy »

Od dłuższego czasu zastanawiam się, czy ktokolwiek słyszał o jakże sławnej "Super Paczce" z Warszawy, czyli Felixie, Necie i Nice. Cała książka opiera się na tajemniczych zagadkach, jak i problemach bohaterów.
Obecny stan to 7 tomów [Gang Niewidzialnych Ludzi, Teoretycznie Możliwa Katastrofa, Pałac Snów, Pułapka Nieśmiertelności, Orbitalny Spisek, Orbitalny Spisek 2. Mała Armia, Trzecia Kuzynka].

Jak dla mnie, najlepszy był tom II ze względu na akcję, chociaż Trzecia Kuzynka też nie była taka zła. No, a Ci, którzy czytali to, co sądzą? ;)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Książki z serii "FNiN" zbieram już od 5 lat. Podoba mi się zwłaszcza humor oraz elementy thrillerów i horrorów. Jedna z najlepszych cyklów książek dla młodzieży od kilkunastu lat. Podobno wkrótce mają nakręcić serial na podstawie TMK.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Nie serial, ale film... i to mnie właśnie załamało. Jak dla mnie to powinni zacząć od GNL, bo tak nagle ni stąd, ni zowąd wylecą na wakacje?
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3

Post autor: Johanna »

Jak dla mnie, denny... czytałam o wiele lepsze. Akcja praktycznie zerowa, głupie teksty i sytuacje "na siłę".
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...

A i tak nie mam żadnych zgłoszeń :P
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

Nie czytałam całej serii, ani nawet całej książki, ale czytałam jej fragment. Z tego co pamiętam był dość dobry. Jak nie będę miała co czytać to sięgnę po te książki. :)
Moderuję pomarańczowym.

Byłam M@rtusia 1995 ;)
Awatar użytkownika
Hau Solo
Roz-kreca się

Post autor: Hau Solo »

Według mnie to cała seria jest dobra.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Przeczytałem książkę tylko.Może być podoba mi się. :)
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
ODPOWIEDZ